Tuupovaara

Etusivu » Matkailu » Ohjelmapalvelut » Paimentytön tupa

Paimentytön tupa

Paimentytön tupa on Tuupovaaran Öllölän entisellä koululla toimiva matkailun monipalveluyritys. Yritys on avoinna ympäri vuoden tilauksesta.

Majoitus on retkeilymajatyyppistä ryhmämajoitusta. Vuodepaikkoja on yhteensä 35. Yhteismajoitustilojen wc ja suihkut ovat käytävällä. Rakennuksen alakerrassa on sauna- ja suihkutilat. Aamupala sisältyy majoitushintaan ja se tarjoillaan noutopöydästä.

Ruokailut voivat tapahtua joko Paimentytön Tuvalla tai maastossa esim. kodalla. Pitopalvelu sekä erilaiset juhlatilaisuudet ja kokoukset.

Tuvalla ruokailu on noutopöydästä. Kotaruokailut Koskenniskan kodalla tai Vekaruksen kodalla. Ruokalista sovitaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan toivomusten mukaan.

Lähellä olevalla Koskenniskan mylly- ja kievarimuseon alueella on museon lisäksi Timo Hilpan ansapolku, Pörtsämön erämaakalmisto ja Poukkurinteen taistelujen muistomerkki. Alueella ovat myös uimaranta, kota, laavu ja savusauna. Savusauna lämmitetään tilauksesta. Paimenpojan polku -patikointireitti kulkee Koskenniskan kautta Vekarukselle. Pakkasenvaaran näköalapolku alkaa Paimentytön tuvalta. Tilauksesta järjestämme retkiä lähiympäristöön esim. kirkonkylälle ja Hoilolaan sekä Ilomantsiin esim. EU:n itäisimmälle pisteelle, Virmajärvelle. Kesäaikaan Öllölän lavalla on tanssit sunnuntai-iltaisin.

Paimentytön tuvan kotisivuille

Yhteystiedot:
Paimentytön Tupa
Liisa Hämäläinen
Koskenniskantie 5
82750 ÖLLÖLÄ